Канівські рятувальники нагадали громадянам про правила безпеки

У період вихідних та святкових днів співробітники ДСНС посилюють інформаційно-роз`яснювальну роботу серед населення, проводячи профілактичні рейди та заняття. Напередодні церковного свята – Святої Трійці, співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області здійснили профілактичні бесіди з жителями міста Канів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій відвідали місцеві парки та сквери, де нагадали жителям міста основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватися під час відпочинку на природі та біля води.

«Відпочиваючи в лісі, не залишайте багаття без нагляду, а покидаючи місце відпочинку, обов’язково загасіть вогонь, – звернулася до громадян головний фахівець Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області Юлія Гапоненко. – Що ж стосується відпочинку біля води, тут необхідно бути вкрай обережними, купатися лише в дозволених місцях».

Під час рейду фахівці Служби порятунку особливу увагу звернули на сім’ї з дітьми, які в цей час відпочивали на дитячих майданчиках. Рятувальники звернулися до мам з проханням не залишати дітей без нагляду, постійно розповідати їм про небезпеку гри з вогнем та навчати правил безпеки життєдіяльності.

Інспектори ДСНС вручили жителям міста листівки з правилами безпеки життєдіяльності в літній період та розмістили їх на інформаційних дошках міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x