Черкащанин ударив ножем товариша, від чого той помер

Черкащанин ударив ножем товариша, від чого той помер

Підігрітий алкоголем та емоціями у сварці, чоловік схопив ножа і вдарив ним товариша. Від отриманих травм потерпілий помер. За нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень слідчі відкрили кримінальне провадження й вже повідомили правопорушнику про підозру. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

19 жовтня о 23:55 на спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що між чоловіками в будинку виникла бійка. На місце події негайно виїхали поліцейські.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували, що між двома чоловіками виникла сварка, коли вони разом випивали. Не стримавши емоцій, 34-річний зловмисник схопив ніж та завдав 46-річному товаришу чотири удари в сідницю. Чоловіка госпіталізували до Драбівської багатопрофільної лікарні, де він помер.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. На місці події слідчо-оперативна група вилучила речові докази та направила їх на експертизу.

Наразі за процесуального керівництва місцевої прокуратури чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x