Безоплатна правова допомога: у Черкаському правозахисному центрі консультують із різноманітних питань

Безоплатна правова допомога: у Черкаському правозахисному центрі консультують із різноманітних питань

Фахівці Черкаського правозахисного центру надають безоплатну правову допомогу та консультують із різноманітних питань.

У час війни оголюються всі рани… Спалахують проблеми, що раніше не були такими яскравими… На жаль, не кожна родина витримує випробування і у мирний час, а зараз, то й поготів.Родини руйнуються, псуються стосунки… Інколи бувають ситуації, що важко знайти порозуміння, чи й загалом вирішити проблему, адже твій колишній партнер просто зник…

Юристи Черкаського правозахисного центру зіткнулися також із низкою проблемних питань у клієнток, які мають судимості, та допомогли у їх вирішенні.

Нижче ви можете ознайомитись з прикладами наших успішних історій. І якщо ви потрапили у схожу ситуацію або загалом маєте запитання до юристів, звертайтесь.

 

Справа про розлучення

Пані Наталя Сергіївна двічі намагалась розлучитися, суд відмовляв, адже у заяві були не вказані дані відповідача. Варто зазначити, що цей чоловік не проживав із сім’єю понад п’ять років.

Наші юристи склали заяву до суду, а також було запропоновано з’ясувати в ДРАЦС, чи живий її чоловік. На усне запитання працівник ДРАЦС відповів, що таких даних немає. Тоді клієнту було запропоновано написати офіційну заяву-запит у цей орган і вимагати письмової відповіді. І от це звернення показало, що таки дійсно відповідач уже значиться померлим декілька років. Підтвердження цього факту привело до необов’язковості звернення до суду (вона вдова по факту). Клієнтка задоволена допомогою у вирішенні свого питання.

 

Справа про призначення аліментів

Пані Алла Сергіївна сама не змогла з колишнім чоловіком вирішити це питання і звернулась за допомогою. Було складено заяву до суду і сформовано пакет документів. Рішення суду було на користь клієнтки. Клієнтка задоволена.

 

Справа про відстрочку вироку по кримінальній справі

Пані Аліна Миколаївна, неодноразово судима, мати трьох дітей. Було залучено адвоката, який підготував усі необхідні документи, запити та довідки для суду. Суд надав клієнтці відстрочку вироку до лютого 2025 року. Клієнтка задоволена.

 

Справа про відновлення документів (паспорту) громадянки Ірини Валеріївни Ам., раніше засудженої. Клієнтка повідомила нам, що в процесі розслідування кримінальної справи в якості підозрюваної у скоєнні кримінального злочину у неї було відібрано паспорт, який потім було втрачено, попросила допомоги у відновлені паспорту (з квітня 2021року була взята на облік як бездомна особа). Підключено адвоката, який допоміг оформити необхідний пакет документів та запитів, це допомогло клієнтці отримати паспорт. Маємо зазначити, коли встановився факт знаходження пані Ам. у розшуку, то вона перервала контакти і більше на зв’язок не виходила. Проте фактично її справа вирішена − документи відновлено.

 

Отже, якщо маєте запитання та потребуєте юридичної консультації, звертайтесь до наших юристів за адресою:

бульвар Шевченка 205, офіс 308

телефони: 096-390-16-56.

 

Новини Черкащини та України у нашому телеграмі − Черкаські новини#Нова Доба

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x