Місячник боротьби з туберкульозом триває на Шполящині

Місячник боротьби з туберкульозом триває на Шполящині

Протягом березня Шполянська районна організація Товариства Червоного Хреста України проводить місячник, присвячений Всесвітньому дню боротьби із захворюванням на туберкульоз. У ці дні червонохрестівці спільно з волонтерами та активістами влаштовують для жителів міста і району різноманітні просвітницькі акції, лекційні заняття й бесіди.

Про це «Новій Добі» повідомили в обласній організації Товариства Червоного Хреста.

Нещодавно червонохрестівці побували в с. Матусів, де для учнів навчально-виховних закладів І-ІІІ ступенів № 1 та № 2 організували цікаве й змістовне заняття. У заході взяли участь голова районної організації Товариства Тимошенко Т.В., фахівець із соціальної роботи Мілько Т.Б., сестра медична Соколан Н.М., лікар-фтизіатр Набережня Т.К. та волонтер громадської організації «Нова надія» Скрипник І.А.

Місячник боротьби з туберкульозом триває на Шполящині

Під час зустрічі з дітлахами працівники Товариства прочитали їм лекцію й продемонстрували слайди на тему туберкульозу, шляхів передачі цього небезпечного захворювання та профілактики. Фахівець із соціальної роботи організувала вікторину між командами учнів та провела контрольне тестування, аби перевірити рівень засвоєних знань.

На згадку про зустріч школярі отримала інформаційні буклети та пам’ятні подарунки.
Інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на боротьбу із туберкульозом, тривають в районі й надалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x