Патрульні рятували чоловіка, якому стало зле на дамбі

Патрульні рятували чоловіка, якому стало зле на дамбі

8 липня о 17:30 патрульні поліцейські забезпечували безпеку дорожнього руху на дамбі, коли чергова частина повідомила про те, що поруч станції Панське люди потребують допомоги. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Водій рухався в напрямку Золотоноші та раптово йому стало погано, після чого зупинив автомобіль. На щастя, у цей час поруч була дружина. Жінка не розгубилась і звернулася на спецлінію 102.

Коли вартові порядку прибули на місце виклику, чоловік уже лежав на задньому сидінні салону та ледве розмовляв. Одразу стало зрозуміло, що хворий потребує негайної госпіталізації – втім жінка керувати авто не вміла, а «швидка» не скоро змогла б приїхати через великий потік транспорту на дамбі.

Поліцейські вирішили самостійно супроводити чоловіка до лікарні. Тоді один патрульний взяв на себе керування транспортом містян, інший – сів до службово авто та увімкнув спецсигнали. За кілька хвилин чоловік був у Золотоніській лікарні.

У коридорі на шляху до операційної він знепритомнів. Медики повідомили, що в 43-річного черкащанина стався внутрішній крововилив і висловили подяку поліцейським за те, що взяли відповідальність швидко доставити хворого бо, зі слів лікарів, на рахунку була кожна хвилина його життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x