У Золотоноші викрили продавців метадону

У Золотоноші викрили продавців метадону

Ними виявилися двоє раніше судимих жителів Золотоноші віком 30 та 45 років. Зловмисників затримано під час збуту чергової дози наркотику, їм оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.Інформація Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

про те, що на території Черкаської області налагоджено реалізацію тяжкого наркотику метадон, надійшла до оперативників Управління протидії наркозлочинності кримінальної поліції Черкаської області. Поліцейські провели ряд заходів, в результаті яких інформація підтвердилася. Як з’ясували працівники поліції, незаконний збут метадону організували двоє жителів міста Золотоноша 30 та 45 років, які раніше вже притягувалися до відповідальності за незаконні оборудки з наркотиками. Зловмисники, щоб уникнути відповідальності, завжди тримали при собі маленькі дози наркотиків. Крім того, з метою конспірації збували наркотик виключно обмеженому колу перевірених покупців.

Поліцейські затримали наркозбувачів, коли вони продали наркозалежним особам дві дози метадону, отримавши за них близько 13 тисяч гривень.

Під час проведення санкціонованих обшуків їхніх домоволодінь оперативники виявили кошти в сумі близько 5 тисяч гривень, виручені від продажу наркозілля, наркотичний засіб метадон, електронні ваги та колби з залишками метадону.

Вилучені речові докази направлено на дослідження. За даним фактом Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрюваним оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x