Канівського велокрадія затримали по «гарячих» слідах

Канівського велокрадія затримали по «гарячих» слідах

Зловмисник серед білого дня викрав два велосипеди. Протягом декількох годин його було затримано. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує до 3 років ув’язнення.

Про це «Нову Добу» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції з заявою про крадіжку звернулась 33-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що в тамбурі біля дверей своєї квартири виявила відсутність двох велосипедів.

Дізнавшись від потерпілої всю необхідну інформацію працівники міліції розпочали заходи по встановленню особи, яка могла бути причетною до вчинення цього кримінального правопорушення. Проводячи слідчо-оперативні заходи в поле зору правоохоронців потрапив 51-річний місцевий житель, який в минулому вже мав проблеми з законом. Під час розмови з оперативниками, чоловік у всьому зізнався. Він розповів, що зайшов до під’їзду і побачив біля дверей квартири велосипеди. Скориставшись ситуацією, що нікого немає навколо, викрав їх. З викраденим крамом пішов до знайомої та ліг спати, впевнений в тому, що ніхто не дізнається про його вчинок. Проте вже через декілька годин він був затриманий працівниками міліції.

Наразі чоловік дає покази. За цим фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років ув’язнення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x