Сміла після ракетного удару: 12 тисяч жителів наразі без води

Сміла після ракетного удару: 12 тисяч жителів наразі без води

У Смілі триває ліквідація наслідків ворожих атак. Разом із міською владою, профільними службами начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець скоординував подальшу роботу. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Сьогодні вдосвіта дві російські ракети поцілили по територіях абсолютно цивільних, мирних об’єктів: підприємства з виробництва кераміки та лікарні. Тільки дивом ніхто не постраждав.

«Однак пошкоджено будівлі, зокрема вибуховою хвилею вибиті вікна, осколками понівечено дахи – обраховуємо всі збитки. Також уражено мережі водо- і теплопостачання. Без води наразі 12 тисяч жителів.

Тому нині наше головне завдання – відновити подання води на місто. Ремонтні роботи вже тривають. Орієнтовно це займе 4−5 діб. Прошу жителів слідкувати за повідомленнями міської влади: де подання води відбуватиметься за графіком, де і коли – буде підвезення. Для постраждалого медзакладу разом із ДСНС області ми це питання закрили, − зазначив Табурець. − Росіяни вкотре накоїли лиха в мирному українському місті. Але ми все відновимо. Вистоїмо. І переможемо!»

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x