У ДСНС Черкаської області розповіли про функціонування місцевої пожежної охорони в тергромадах

У ДСНС Черкаської області розповіли про функціонування місцевої пожежної охорони в тергромадах

На Черкащині продовжують масштабувати мережу підрозділів добровільної пожежної охорони. Нині таких у регіоні 96. До їх складу входить 36 місцевих пожежних підрозділів. Про це розповів заступник начальника ГУ ДСНС України у Черкаській області із реагування на надзвичайні ситуації Олександр Горобець на брифінгу в медіацентрі ОВА.

Як він зауважив, цьогоріч в області сталося понад 970 пожеж. Зокрема,  183 рази  до їхньої ліквідації залучалися підрозділи добровільної пожежної охорони.

– Оперативне реагування на надзвичайні ситуації та події в територіальних громадах області – головне завдання місцевої та добровільної пожежної охорони, – наголосив Олександр Горобець. – Для усіх працівників ми проводимо навчання, допомагаємо технікою. Перші результати діяльності уже помітні. Вони свідчать про дієвість та ефективність такого інструменту.

Як додав помічник начальника ГУ ДСНС України у Черкаській області  з питань функціонування місцевої пожежної охорони Костянтин Проценко, кількість підрозділів добровільної або місцевої пожежної охорони в області планують збільшувати. У перспективі – створення ще 26 структурних одиниць у 22 тергромадах.

Джерело матеріалу: сайт Черкаської ОДА

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x