Механізми протидії заборгованості з виплати заробітної плати обговорили в Черкаській ОВА

Механізми протидії заборгованості з виплати заробітної плати обговорили в Черкаській ОВА

 В області продовжують напрацьовувати механізми для погашення заборгованості з виплати заробітної плати, сплати податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.  На кінець липня цього року ще три регіональні підприємства повністю погасили заборгованість. Про це повідомила перший заступник очільника області Наталія Кравченко на засіданні профільної комісії.

Як вона зауважила, на Черкащині простежується тенденція до зменшення рівня заборгованості на окремих підприємствах. Це – результат ужитих заходів.

–   Та все ж таки загальний обсяг заборгованості в регіоні залишається значним, – наголосила Наталія Кравченко. – Нині, попри воєнний стан та економічні складнощі, маємо з максимальною відповідальністю поставитися до цього питання. Це допоможе запобігти зростанню заборгованості надалі.

Водночас в ОВА готові приймати конструктивні пропозиції від бюджетних установ і підприємств комунальної власності щодо врегулювання та подальшого вирішення цієї ситуації. Крім цього, в області здійснюється щотижневий моніторинг виплати заборгованої плати.

–  Питання перебуває на постійному контролі, – зауважила Наталія Кравченко. – Також разом із усіма профільними підрозділами ми напрацьовуємо дієві шляхи для забезпечення своєчасності розрахунків. Окремо моніторимо питання зменшення тіньової зайнятості в регіоні.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Василь

Хоч одного бірдогера за невилату ЗП посадили ? Ні. Тому ОВА – задарма отримує по зе 100К зарпалатні.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x