Виконком доручив передати документи щодо пайової участі

Виконком доручив передати документи щодо пайової участі

Директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін має передати до департаменту економіки та розвитку журнал реєстрації договорів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. А також надати інформацію щодо роботи із забудовниками, які ухиляються від укладення договорів пайової участі. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Відповідне доручення, ініційоване секретарем міської ради Олександром Радуцьким, сьогодні підтримали члени виконавчого комітету.

За його словами, відповідно до рішення Черкаської міської ради (від 12.05.2017 №2-2001) з департаменту архітектури та містобудування було знято повноваження щодо організації укладання зазначених договорів. Тепер цим питанням опікується департамент економіки та розвитку. Проте без належної документації щодо укладання договорів пайової участі вони не можуть здійснювати повноцінну роботу у цьому напрямку.

Директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірина Удод підтвердила, що на сьогодні їм передано лише п’ять договорів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x