Як швидко прибрати запалення на обличчі?

Як швидко прибрати запалення на обличчі?

Запальні процеси на обличчі найчастіше супроводжуються наявністю прищів, тому потрібно боротися не лише з почервонінням, але й причиною цього процесу. Прищі є закритими комедонами, які є проявом висипу вугрів. Процес їх утворення починається із закупорки пір шкірним салом та мертвими клітинами. Як правило, прищі білого кольору, але згодом червоніють.

Їх локалізація найчастіше на лобі, підборідді, щоках, спині та грудях. Але в конкретному випадку йдеться саме про обличчя. Можна використовувати патчі від прищів, креми, лосьйони та різні креми. Кожен із способів по-своєму хороший і забезпечує ефективність за дотримання рекомендації та правил його застосування. На місці появи прищів можуть залишатися рубці та пігментація, тому варто користуватися косметичними засобами, щоб попередити появу цих наслідків.

Причини появи прищів

Перш ніж розпочати боротьбу з ними і позбавлятися почервоніння, потрібно з’ясувати причин їх появи:

гормональні збої;

часті стреси;

неправильне харчування;

застосування невідповідної косметики;

шкідливі звички;

анатомічні особливості організму.

При невеликих висипаннях можна використовувати саліцилову кислоту, резоцин та бензоїлпероксид. Також не зайвим буде скористатися патчами від прищів, а також комбінувати кілька варіантів, сподіваючись на досягнення найкращого результату. Вмиватися потрібно м’якими засобами з ефектом, що очищає.

Різкий запальний процес треба усувати якомога раніше. Також із цією проблемою можна звернутися до лікарів, які в результаті призначать ефективну терапію. Найчастіше призначаються препарати з ретиноїдами, які зупиняють закупорювання.

Методи позбавлення прищів

У деяких випадках потрібно підходити до вирішення проблеми комплексно, застосовуючи не лише одну косметику, а й різні процедури:

1. Механічна чи ультразвукова чистка. Відмінний спосіб видалити закупорені пори, щоб запобігти появі нових висипань;

2. Хімічні пілінги. Видалення підшкірних прищів та зняття запалення, а також можливість відлущити шкіру та забезпечити антибактеріальну дію;

3. Плазмотерапія. Ін’єкція власної плазми дозволить в комплексі боротися з проявами акне;

4. Лазеротерапія. Вирівнювання рельєфу шкіри та видалення прищів за кілька сеансів.

Не зайвим буде в інтернет-магазині Cosibella ознайомитися з великим набором патчів та іншої косметики, щоб в комплексі впливати на шкіру і позбавити себе почервоніння на обличчі.

 

*партнерський матеріал

Подібні публікації

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x