Нольпаза – ефективна допомога шлунку

Нольпаза – ефективна допомога шлунку

Проблема підвищеної кислотності шлунка особливо проявляється у людей старшого віку. Такі порушення несприятливо впливають не тільки на здоров’я шлунково-кишкового тракту, а й на весь організм загалом. Через це може страждати печінка, а надлишок соляної кислоти рано чи пізно призводить до гастриту або навіть виразкової хвороби. Тому подібний стан потребує обов’язкової корекції, з якою може впоратися https://liki.ua/ru/shop/brands/nolpaza-7863, пропонована за доступною ціною.

 

Особливості дії препарату

 

Засіб використовується під час терапії та профілактики різного роду патологій шлунково-кишкового тракту. Його базовим компонентом є пантопразол, який належить до розряду замінників бензимідазолу. Специфікою його дії є блокування зайвого виділення шлункового соку з метою нормалізації рівня кислотності. Призначення Нольпази передбачає таку дію для роботи шлунково-кишкового тракту:

терапія виразкової патології шлунка та кишківника, забезпечуючи паралельне зниження запальних процесів;

моніторинг хвороб, пов’язаних із рівнем кислотності – таких, як гастрит, рефлюкс, виразка, з метою зниження ймовірності активного розвитку хвороби;

профілактичні дії щодо ускладнень при виразці;

усунення неприємних симптомів у вигляді болю та важкості в шлунку, печії, відрижки.

Незважаючи на високу ефективність засобу, в жодному разі не можна займатися самолікуванням. У всіх ситуаціях схему терапії має призначати тільки лікар, оскільки перебіг хвороби для кожного окремого пацієнта індивідуальний, а тому потребує відповідного підходу та прописаної схеми.

 

У чому переваги Нольпази?

 

Незважаючи на те, що цей препарат має досить багато аналогів, саме цей формат найчастіше обирають користувачі. Причини такого вибору досить вагомі. Перш за все, це його постійна наявність в аптеці, цілком прийнятна ціна, а також відсутність побічних ефектів, пов’язаних із печінкою.

Ліки можуть приймати не тільки дорослі, а й діти, починаючи з 12-річного віку. А його хімічна стабільність не допускає шкідливої взаємодії з іншими препаратами. Однак варто знати, що при тривалому лікуванні Нольпазою довше одного року пацієнту обов’язково потрібне регулярне обстеження лікаря.

 

*перед прийомом препарату зверніться до лікаря, самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x