Зручність і комфорт: види підгузків та секрети вибору

Зручність і комфорт: види підгузків та секрети вибору

Одна з важливих задач батьківства — вибір якісних підгузків для малюка. Ці засоби гігієни мають бути комфортними, не спричиняти подразнень на шкірі, зберігати сухість і не сковувати рухи. Щоб вибрати памперси правильно, необхідно знатися на основних аспектах їхнього використання.

 

Типи підгузків за призначенням

 

Звісно, існують і багаторазові підгузки, але вони потребують ретельного прання, що займає багато часу. Тому найпопулярніший вид підгузків для малюків — одноразові памперси, відомі своєю гігієнічністю та легкістю у використанні. Виробники пропонують такі моделі:

1. Класична на липучках — чудове рішення для новонароджених. Вони легко знімаються та надягаються, забезпечуючи максимальний захист за умови малої рухливості малюка.

2. Трусики — мають сильну фіксацію завдяки гумці на поясі. На таку модель слід переходити, коли ваша дитина вже почала повзати та ходити. Як правило, у розмірних лінійках більшості популярних марок такі вироби призначаються для дітей вагою 7–8 кг.

3. Для басейну — їхня особливість полягає у щільному приляганні до тіла у всіх зонах. Завдяки цьому випорожнення дитини не потрапляють у воду, а сам памперс не вбирає вологу ззовні. Проте не слід використовувати їх не за призначенням, адже гумки на таких підгузках дуже міцні та можуть тиснути, якщо носити виріб надто довго.

Обирайте серед трьох основних видів той, що найбільше відповідає потребам вашої дитини саме зараз. Також ви можете комбінувати різні типи, використовуючи памперси на липучках під час сну маляти, а вдень — змінюючи їх на трусики. Придбати підгузки за вигідними цінами можна на сайті Pampik. Це один з найбільших онлайн-маркетів в Україні, тому ви гарантовано знайдете саме те, що шукаєте.

 

Про що варто знати, обираючи підгузки

 

 

Щоб обрати правильний розмір памперсів, достатньо знати вагу і вік дитини. Ознайомившись із розмірною сіткою виробника, ви без проблем зможете придбати необхідні засоби гігієни. Але існують також інші важливі нюанси:

Наявність вирізу для пупка. Такий елемент присутній не на всіх моделях, але для новонародженої дитини краще вибрати памперси з цією важливою опцією. Це прискорить загоєння ранки та позбавить малечу дискомфортних відчуттів. 

 

Індикатор наповненості. Сучасна «фішка» підказує батькам, коли час міняти підгузок. Особливо корисною вона залишається у першій рік життя, коли немовля багато спить і вам не хочеться будити його зайвий раз для того, щоб перевірити сухість. 

 

М’якість внутрішнього шару. Як правило, виробники використовують бавовну або бамбук, але в деяких моделях можуть зустрічатися синтетичні матеріали. 

 

Правильно і з першого разу вибрати памперси — завдання не з легких. Вам доведеться вчитися на власному досвіді, пробуючи різні бренди та моделі. На сайті Pampik наведена детальна інформація про кожен товар, тому ви зможете придбати оптимальний варіант, враховуючи чутливість шкіри дитини, схильність до попрілостей та подразнень, рівень активності та інші параметри.

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x