Кам’янчани відзначили День міста

Кам’янчани відзначили День міста

Уже традиційно в першу суботу вересня наше місто відзначає день міста. Цього року Кам’янка відзначала 368 – річницю з дня заснування, святкування проходили на протязі всього дня, а офіційна частина розпочалася о 17.00 на міському стадіоні «Авангард» та продовжилася святковим концертом за участі районного будинку культури, молоді та аматорських колективів міста, а також запрошеною музичним гуртом «Діти Фрістайла».
Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Кам’янка сьогодні».

Під час офіційної церемонії святкування до кам’янчан звернувся міський голова Володимир Іванович Тірон, який в своїй промові згадав минуле нашого міста та подякував всім жителям, які розбудовували та розвивали Кам’янку, також висловив сподівання, що в недалекому майбутньому наше місто стане одним з найгарніших на теренах нашої батьківщини.
Привітати кам’янчан також приїхали і гості з інших міст та районів, так до вітального слова долучилися перший заступник міського голови Черкас С. М. Овчаренко, міський голова Маловиськівської ОТГ Ю. Л. Гульдас, перший заступник голови Кам’янської РДА Б.М. Солошенко, депутати Черкаської обласної ради В.В. Парамонов та С. П. Воронов. На сам кінець привітали кам’янчан зі святом і наші близькі сусіди з Олександрівки голова РДА О. Д. Борота та селищний голова Олександівки О. І. Безпечний, що в якості подарунку запросили музичний колектив з Олександрівки.

Після вітання гостей, відбулося нагородження переможців в галузі: на краще підприємство, установу, організацію, підприємця, вулицю, платника податку в місті Кам’янка, переможців спортивних змагань, що відбувалися протягом дня та інші.
Також протягом дня відбувалися спортивні змагання з волейболу, шашок та шахмат, грамоти та подарунки переможцям були вручені міським головою на сцені.
Для кам’янчан, що прийшли відсвяткувати День міста організували виїзна торгівлю, а для найменших жителів міста на стадіоні розміщувалися атракціони, батути та інші розваги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x