Микола Булатецький: до влади в Черкасах рвуться бандити та «хворі на корупцію»

Микола Булатецький: до влади в Черкасах рвуться бандити та «хворі на корупцію»

– Я 20 років віддав боротьбі з бандитськими режимами. Я продовжу тему Ольги Швець і я прошу присутнього прокурора міста уважно вислухати мене. У Черкасах діє бандитське угрупування. Група депутатів, незважаючи на протидію майдану, сьогодні захотіли позачергову сесію, щоб змінити секретаря міськради, – зазначив Микола Булатецький.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Депутата Олександра Радуцького, який претендує на посаду секретаря міськради, він назвав «двічі судимим» і звинуватив у тому, що той перешкоджав кандидатам від опозиції «балотуючись по 195 і 194-му округах за гроші ляльководів». Згадав й про те, що Радуцький не має права бути депутатом та директором КП «Дирекція парків» одночасно.
Депутата Валового Булатецький назвав «хворим на корупцію».

– А депутат Донець ще декілька днів тому в корупційний спосіб обміняв посаду на начальника управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури, містобудування та інспектування. Вони навіть попереднього очільника чеченця Алдаганова змогли прибрати. От сидить Воротник, який досі не покаявся за свої гріхи. Він права рука Тулуба. Он сидить Сисоєва, що відповідала за постачання тітушок, – роздавав характеристики Микола Булатецький.

А підсумував тим, що нібито Радуцький пообіцяв усім посади за те, що вони проголосують за обрання його секретарем міськради.

Фото Маріанни Немченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x