У Катеринополі п’яна жінка побила свого співмешканця

У Катеринополі п’яна жінка побила свого співмешканця

Конфлікт виник між співмешканцями під час вживання алкогольних напоїв. Від отриманих травм чоловік втратив свідомість та в тяжкому стані його доставили до лікарні. За даним фатом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. За вчинене зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що у їхнє відділення доставили 43-річного чоловіка, жителя одного із сіл району, в тяжкому стані, без свідомості з багатьма ранами на тілі та в стані алкогольної інтоксикації.

Поліцейські вирушили на місце події. Під час спілкування зі свідками з’ясувалося, що до побиття причетна 36-річна співмешканка потерпілого. Жінка також була у стані алкогольного сп’яніння. Очевидці розповіли, що почули крики, а потім побачили, як жінка б’є руками та ногами чоловіка, який уже лежав на землі без свідомості. Люди зупинили жінку та викликали швидку допомогу.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x