До Кам’янки завітав «реформаторський» автопробіг

До Кам’янки завітав «реформаторський» автопробіг

Кам’янка зустрічала учасників автопробігу, який проходить в рамках святкування 500 років Реформації. Заходи з нагоди цієї дати проходять згідно з Наказом Президента № 357/2016 від 26.08.16 р. Їх мета — ознайомити українців з біблійними цінностями та здобутками Реформації, визнання вагомого внеску протестантських церков і релігійних організацій в розвиток релігійної, культурної і соціальної сфери України та вияву поваги до їхньої ролі в українській історії і становленні незалежної держави. Про це «Нова Доба» дізналася в Кам’янській РДА.

До заходів долучилися міський голова Володимир Тірон, представники християнської церкви «Хліб життя» – Сергій Хричов, християнської церкви «7 ангел» – Тетяна Дриженко, християнської церкви «Світло Євангелії» – Олександр Клименко та християнської церкви «Адвентисти сьомого дня» – Юрій Бобидорич.

– Цим автопробігом ми хочемо звернути увагу на реформацію, яка бере свій початок з Німеччини, від Мартіна Лютера Кінга. Автопробіг – це підтримка святкування великої дати Реформації. До того ж ми хочемо показати, що Україна не стоїть осторонь такої важливої події, – сказав у своїй промові Олександр Клименко.

Говорили про необхідність єдності всіх людей та миру в Україні, про велич віри і духовного.

Автопробіг завершиться 17 вересня у Києві. Того дня до столиці з усієї України з’їдуться автолюбителі, щоб відсвяткувати День подяки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x