Під час виконкому в Черкасах спрямували кошти на підтримку захисників

Під час виконкому в Черкасах спрямували кошти на підтримку захисників

У Черкасах відбулося засідання виконавчого комітету, на якому розглянули 18 питань.

Серед іншого ухвалили низку рішень.

Підтримали зміни до бюджету Черкаської тергромади на 2024 рік. Спрямували кошти з програми підтримки ЗСУ на бюджет розвитку 296 млн грн на потреби захисників та силовиків за їхніми запитами (субвенції та придбання необхідної техніки). 9 млн грн – із природоохоронного фонду на придбання екскаватора. 25,1 млн грн – на заробітну плату працівникам КП «Черкасиелектротранс». 304 млн грн – на погашення кредиторської заборгованості за роботи, виконані в 2023 році.

Підтримали зміни до Комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України. Членам добровольчих формувань, які задіяні для виконання бойових розпоряджень із оборони й охорони окремих об’єктів, пропонують виплачувати щомісячну допомогу в розмірі 3 000 тисяч гривень. Раніше передбачалися щорічні виплати у розмірі 10 тисяч гривень.

Розглянули питання про стан військового обліку на території міста Черкаси за 2023 рік. Ухвалили завдання щодо його поліпшення на 2024 рік.

Надали дозволи на видачу ордерів фізичним та юридичним особам на видалення аварійних, фаутних та сухостійних дерев. Надали кілька дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

Затвердили види безоплатних суспільно-корисних робіт для засуджених осіб, на яких судом накладено покарання у вигляді громадських робіт.

За інформацією Черкаської міської ради

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x