Зґвалтували і забрали телефон – черкаський суд засудив кривдників неповнолітньої

Зґвалтували і забрали телефон – черкаський суд засудив кривдників неповнолітньої

Черкаська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно двох чоловіків, 1976 та 1991 р.н., за вчинення зґвалтування та грабежу щодо 16-річної черкащанки. Суд визнав обвинувачених винними. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Так, працівники Черкаського відділу поліції затримали двох чоловіків, які неподалік від вул. Луначарська згвалтували і пограбували 16-річну місцеву дівчину.

Один із злочинців із застосуванням фізичного насильства та погроз зґвалтував дівчину. Після цього чоловіки забрали у потерпілої мобільний телефон і зникли.

Правоохоронці з’ясували, хто це був –їх затримали і взяли під варту.

Суд визнав обвинувачених винними у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно за попередньою змовою групою осіб); ч.3 ст.152 (зґвалтування, вчинене особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений статтею 152 КК України, скоєне щодо неповнолітньої), ч.2 ст.153 КК України(насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений статтею 152 КК України, скоєне щодо неповнолітньої).

За результатами судового розгляду громадянина1991 р.н. за скоєння грабежу засуджено до 4,6 років позбавлення волі, а громадянина 1976 за вчинення, крім цього, статевих злочинів щодо неповнолітньої – до 12 років позбавлення волі.

Поки що вирок не вступив в законну силу у зв’язку з перебігом строку на апеляційне оскарження прийнятого рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x