Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Дізнавшись, що ваші друзі перебувають у стані сварки, ви можете виступити як рефері, який не тільки визначить, хто має рацію, а хто винен, але й примирить ворожі сторони.

 

Телець

Працюючи за двох, не забувайте відпочивати хоча б за одного – режим чергування праці та релаксу дозволить зробити все, що ви запланували, а, можливо, і більше.

 

Близнюки

Фінансовий бік життя буде особливо активним – можна розбагатіти і отримати додатковий прибуток. Тому слід ретельно зайнятися справами з фінансами і бути уважним до деталей.

 

Рак

Сьогодні вдалий день, щоб перетворити ідеї в план дій. Не бійтеся починати – головне написати перший пункт і далі справа піде. Якщо витратите трохи часу на продумування стратегії, отримаєте високі шанси на здобуття успіху.

 

Лев

Сьогодні частіше, ніж зазвичай, люди питатимуть вашої ради. Левам варто використовувати свої дипломатичні таланти, щоб провести переговори, заручитися підтримкою потрібних людей або відверто поговорити з близькою людиною.

 

Діва

Зірки радять узяти невеликий вихідний, випасти з вселенської метушні і зайнятися собою. Похід у салон краси, на фітнес або шопінг 11 березня – не примха, а спосіб набратися свіжих вражень, позитиву та нових сил.

 

Терези

Сьогодні буде важче, ніж зазвичай, проявляти організованість. Найімовірніше, справи, які вам нецікаві, ви просто перенесе на невизначене «потім», а самі займетеся тим, чим захочете.

 

Скорпіон

Перед вами може постати непросте завдання, і від того, як ви його вирішите, багато чого залежатиме. Можливо, саме 11 березня потрібно буде ухвалити остаточне рішення в якомусь питанні або зробити крок, що надасть життю новий напрям.

 

Стрілець

Астрологи віщують Стрільцям вітер змін. Може йтися про зустріч з людиною, з якою ви не бачилися багато років, про новий проєкт, про нову роботу, про подорож. Самотнім Стрільцям доля в понеділок пророкує романтичне знайомство.

 

Козеріг

У настрої Козерогів переважатимуть зібраність, цілеспрямованість і діловий підхід. Завдяки цьому вони відмінно впораються з будь-якою дорученою роботою. Єдине, чим їм завтра займатися не варто, – це творчість.

 

Водолій

День загалом дуже сприятливий для важливих починань, які обов’язково завершаться успіхом. Цей час астрологи радять витратити на активний відпочинок, захопливу подорож або присвятити себе мистецтву. Чудовий час для зміцнення родинних стосунків.

 

Риби

Гарний день для початку будь-якої справи, сімейного спілкування. Жінкам слід бути готовими до приємних сюрпризів і несподіваного знайомства. Сприятливі покупки, турботи, що пов᾿язані з профілактикою захворювань. На чоловіків очікують зміни в особистому житті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x