Хотів поїхати до дівчини на Донеччину: черкаська поліція розшукала хлопця, який утік із дому

Хотів поїхати до дівчини на Донеччину: черкаська поліція розшукала хлопця, який утік із дому

Мати повідомила поліції, що за її відсутності син зібрав усі свої речі й покинув домівку. Раніше він казав, що хоче поїхати до дівчини з Донеччини. Інформують про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

Інцидент стався вчора ввечері на Звенигородщині. 17-річний парубок, поки вдома нікого не було, протягом дня зібрав речі та пішов із дому. Коли мати повернулася й помітила відсутність сина, одразу забила на сполох і звернулася до поліції.

Жінка розповіла, що їхня родина втекла від російських окупантів, та в Покровську залишилась дівчина, з якою син мав стосунки. Він неодноразово казав, що хоче поїхати до неї, утім мати його не пускала.

Жінка намагалася зв’язатися з сином, а він не відповідав на дзвінки. Вона не полишала надії, що син не встиг дістатися сходу й повернеться у родину.

Поліцейські зреагували оперативно, до пошуків задіяли всі необхідні сили та засоби. Відпрацювали авто та залізничні вокзали на Звенигородщині. Повідомили та надали орієнтування водіям автобусів і таксі.

У результаті проведення розшукових заходів, хлопця виявили оперативники карного розшуку на автовокзалі в місті Шпола. Із ним поліцейські провели профілактичну бесіду та повернули матері.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x