Із захисниками попрощалися в Черкаському районі

Із захисниками попрощалися в Черкаському районі

Цього тижня Черкаський район провів останнім шляхом Героїв, які загинули за незалежність рідної землі. Про це повідомила начальниця Черкаської РВА.

У Степанецькій громаді назавжди попрощалися з воїном Андрієм Дубницьким.

Андрій Дубницький був призваний до Збройних Сил України та з того часу у складі 110 бригади боронив Україну на Донецькому напрямку фронту. Захисник був нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест», відзнакою Президента України «За оборону України», медаллю «Захиснику Вітчизни» та почесною відзнакою військової частини А4007 «За оборону Авдіївки».

Воїн загинув під час виконання бойового завдання, йому було 25 років.

У Смілянській громаді попрощалися з воїнами Володимиром Терешонком, Ярославом Куценком та Олегом Яхненком.

Володимир Терешонок проходив військову службу на посаді штаб-сержанта, навідника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини ЗСУ. Воїн загинув на Донецькому напрямку фронту внаслідок мінометного обстрілу по позиціях.

Ворог забрав життя героя у віці 44 роки.

Ярослав Куценко в перші дні повномасштабного російського вторгнення звернувся до військкомату. Служив навідником кулеметного взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону військової частини ЗСУ.

Воїн загинув унаслідок мінометного обстрілу позицій загинув на Донецькому напрямку фронту. Захисникові було 55 років.

Олег Яхненко, молодший сержант помер від отриманих травм у ДТП. У перші дні війни вступив до місцевого ТРО, а згодом добровольцем приєднався до Збройних Сил України у 110 бригаду. Мав нагороди за сумлінне самовіддане виконання військового обов’язку. Захищав нашу Батьківщину на посаді замкомандира взводу та боронив країну на найгарячіших ділянках фронту. Отримав тяжке бойове поранення. Утім, його життя забрала не війна, а фатальна автотроща.

Вічна пам’ять Воїнам України!

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x