Обрізання крайньої плоті (циркумцизія). Показання до проведення обрізання

Обрізання крайньої плоті (циркумцизія). Показання до проведення обрізання

Провести обрізання крайньої плоті доцільно через низку факторів, в яких крайня плоть навколо статевого члена не виконує поставлене перед нею завдання. Замість захисту голівки пеніса від переохолодження та подразнення вона стає джерелом накопичення патогенних мікроорганізмів, перешкоджає нормальному оголенню голівки.

Чоловік може вирішити провести циркумцизію через медичні та соціальні причини. В деяких релігіях обрізання проводять малюкам від народження (іудаїзм), однак кожен представник сильної статі може отримати професійну циркумцизію у наступних випадках:

при ерекції голівка статевого члена не відкривається або відкривається з болем надто довгу крайню плоть;

крайня плоть робить голівку занадто чутливою та призводить до передчасної еякуляції;

запалення крайньої плоті призводить до проблем з випорожненням сечового міхура;

ускладняється інтимна гігієна через накопичення на крайній плоті бактерій та вірусів.

Також обрізання можна зробити через бажання покращити зовнішній вигляд члена, адже пеніс без довгої крайньої плоті визначається жінками як більш привабливий. Якісно проведена процедура робить голівку статевого члена менш чутливою, що дозволяє подовжити тривалість інтимної близькості.

 

Хід оперативного втручання

 

Обрізання крайньої плоті є щадною пластичною операцією, яку можна швидко провести під місцевою анестезією. Перед операцією проводиться комплекс досліджень щодо вивчення системи згортання крові, підбору оптимального різновиду анестезії.

Циркумцизія передбачає виконання наступних послідовних дій:

1. введення анестезії безпосередньо у крайню плоть;

2. натягування крайньої плоті на голівку на максимальну довжину;

3. локалізація обсягів шкіри, які будуть відрізатись;

4. перев’язування судин та акуратне відсічення потрібної довжини;

5. формування нової вуздечки статевого члена.

По завершенню операції з обрізання на рану потрібно накласти анестезуючу пов’язку, щоб зменшити больові відчуття. На проведення процедури треба не більше однієї години, а після цього у пацієнта не має потреби залишатись в клініці. Він може бути виписаний та продовжувати відновлення в домашніх умовах.

Реабілітаційний період триває декілька тижнів, під час якого потрібно регулярно змінювати пов’язку з анестезуючим розчином, утриматись від статевого життя та надмірних фізичних навантажень. Рекомендується носити вільну нижню білизну, щоб не натирати місце проведення хірургічного втручання. Після обрізання та завершення відновлення можна насолодитись новими відчуттями – тривалим статевим актом та полегшеною гігієною інтимної зони, що стає однозначними перевагами для проведення циркумцизії.

 

Джерело: сайт bilyak.com.ua

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x