Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Овни, розпочався період вечірніх посиденьок і пора наповнити банківський рахунок. Туси ж ви влаштовуєте чималенькі! Знаємо-знаємо, кохання і всі ці шури-мури набагато захопливіші, ніж офіс, але попрацювати таки доведеться. Може вам це сподобається і увійшовши в ритм, ви не захочете зупинятися. А там і до підвищення рукою подати!

 

 

Телець

Не дарма травень – ваш місяць. Енергії буде, хоч відбавляй, а бісики в очах допоможуть звести з розуму кого завгодно. Це все так покровителька Венера попрацювала. Завдяки такому натхненню ви будете постійно тримати баланс «дім-робота» і спробуєте себе в ролі мультизадачного героя.

 

 

Близнюки

Зірки зіграють на вашу користь та посилять увесь шарм цього знаку. І неспроста, адже зустрічі й нові контакти – те, що для вас життєво необхідне цієї середи. Близнюки, в травні ви полетите назустріч незвіданому, цікавому і прекрасному, будете справді активними. Не те, що на початку року. Тому відлежуватися на дивані – не ваш варіант!

 

 

Рак

Ракам уже давно хочеться легкості, але вони не знають, як усе це провернути. Підказка дня: не сумнівайтеся в собі і своїх рішеннях, тоді внутрішня гармонія засвітиться, наче лампочка. Підкресліть внутрішній стан новою стрижкою, кольором волосся чи манікюром. Підкоріться потребі глобальних змін, таке натхнення не можна проґавити.

 

 

Лев

Ну не буває так, що нам все і всі подобаються. Просто це треба прийняти, змиритися та відкритись для чогось нового. Відкладайте роботу на другий план (тільки нікому не кажіть) та згадайте старії мрії, до яких так і не дійшли руки. Травень створений для того, щоб ви могли нарешті насолоджуватися життям, тому не втратьте свій божевільний шанс.

 

 

Діва

Гарна погода надихне Дів на шалені тусовки. Тільки перед цим вони почнуть швиденько збирати банду своєї мрії, з якою можна податися хоч на кінець світу. Як виявиться, однодумців у вас багато, тому можна замахнутися на все що завгодно. Та й взагалі, цей період буде для знаку дуже конструктивним і проґавити хоч одну можливість – невидана розкіш.

 

 

Терези

Ось за що всі люблять цей знак, так це за можливість принести мир у будь-яку суперечку та конфлікт. Але 1 травня Терези позбудуться цієї ролі і стануть справжніми егоїстами, які думатимуть про свої потреби. Ну і нехай, давно пора! Тільки так ви нарешті відчуєте смак цього року. З роботою все буде окей, з грошима – ще краще. А кохання зустрінете на кожному кроці. Ех, не життя, а мрія…

 

 

Скорпіон

Усе, що вас цікавить – це робота. Усі цілі й бажання пов’язані з нею. Але це не просто думки про підвищення зарплати. Мрії Скорпіонів настільки масштабні й фантастичні, що розповіси комусь – точно не повірять. Але хто сказав, що вони не справдяться?! Сил для їхньої реалізації у цього знаку буде вдосталь. Так само, як і наполегливості.

 

 

Стрілець

Невловимі і динамічні – так найпростіше можна охарактеризувати Стрільців сьогодні. Їх вестиме цікавість, потреба подорожувати та постійно бути в русі. Що ж, це дійсно круто. Тільки не забувайте подзвонити колегам і начальнику, щоб не пропустити важливих справ, які дадуть свій урожай трохи згодом. А вже потім можете відправлятися на нову тусу.

 

 

Козеріг

До цього моменту з Козерогами коїлося щось незрозуміле. Вони були романтичними і літали думками в хмарах. Та все змінилося. Після невеликого відпочинку цей знак проявить свій прагматизм, кар’єризм та наполегливість з новою силою. І пам’ятайте, основне правило дня – якщо дуже хочеться, значить це вам дійсно потрібно.

 

 

Водолій

Ви зловите удачу за хвіст і будете в захваті від того, як все легко вдається. Навіть двох тижнів не мине, як Водолії розгребуть справи, на які виділяли не менше кількох місяців. Тому не дивуйтесь, що у голову будуть лізти справді космічні ідеї. Спробуйте взятися і за них, поки фортуна на вашому боці.

 

 

Риби

Риби проміняють травневі пікніки і прогулянки на природі на домашній затишок. Вони робитимуть новий ремонт, купуватимуть меблі або просто переставлятимуть усе з місця на місце. І при цьому почуватимуться безмежно щасливими. Кар’єра цього знаку плаває на місці, тому нове джерело доходів – те, над чим Риби активно попрацюють.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x