У Христинівці чоловік викрав понад сотню метрів кабелю з дослідно-селекційної станції

У Христинівці чоловік викрав понад сотню метрів кабелю з дослідно-селекційної станції

У селі Верхнячка Уманського району чоловік викрав більш, як сотню метрів кабелю та роз’ємні муфти з дослідно-селекційної станції, чим завдав товариству немалих збитків. Правопорушнику повідомили про підозру, інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

До поліцейських міста Христинівка звернулася директорка дослідно-селекційної станції. Вона повідомила, що з дослідно-селекційної станції зловмисник поцупив кабель, загальною довжиною 140 метрів та роз’ємні муфти, чим завдав матеріальних збитків на понад 21 тисячу гривень.

Під час розшукових заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетний 35-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що до злочину його підштовхнула відсутність коштів та пошук легкої наживи. Викрадене майно він встиг збути, а гроші витратив на власний розсуд.

Слідчі, під процесуальним керівництвом Христинівського відділу Уманської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x