Уманчанин, звільняючись, украв із підприємства обладнання

Уманчанин, звільняючись, украв із підприємства обладнання

Злодієм виявився 36-річний житель Умані. Своїми діями чоловік завдав збитків на суму близько 1800 гривень. Речовий доказ вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Уманського відділу поліції зателефонував 27-річний житель Христинівки та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що в Умані працює на будівництві охоронцем. Під час його зміни прийшов один із колишніх працівників фірми за розрахунком і попросив його пустити до кімнати охорони погрітися. Після його візиту зник електрошуруповерт вартістю близько 1800 гривень. Заявник чоловіка наздогнав вже на вулиці, коли він сідав в салон автомобіля. Просив його віддати викрадену ним річ, але він відмовився.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на виклик, всіх учасників пригоди застала на місці події. Опитала заявника та встановила підозрюваному особу. Ним виявився 36-річний житель Умані, який, побачивши поліцейських, зізнався у вчиненому. Викрадену річ він заховав під пасажирське сидіння автівки товариша. Зізнався, що викрадене планував здати до ломбарду, а кошти витратити на власний розсуд.

Речові докази вилучено. Уманським відділом поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x