Геннадій Бобов надав допомогу Корсунь-Шевченківській гімназії

Геннадій Бобов надав допомогу Корсунь-Шевченківській гімназії

Історія школи – це історія держави, народу. Історія нашої школи бере початок з далекого 1928 року. За ці роки пройшло багато змін. І от вже в 1993 році на базі Корсунь-Шевченківської середньої школи № 4 було створено першу в області гімназію.

Нині гімназія – один із кращих закладів району, покликаний формувати справжню українську еліту. Місія його колективу – створення оптимального середовища для інтелектуального та духовного зростання учнів, їхньої самореалізації.
Колектив Корсунь-Шевченківської гімназії є учасником багатьох міжнародних проектів та програм: проекту Європейського союзу eTwinning, проекту GoCamp; програм «Вчителі англійської мови – агенти змін», TESOL – Міжнародна організація вчителів-викладачів англійської мови як іноземної, ТЕА – програма педагогічної майстерності та досягнень вчителів Євразії та Південної Азії.
Уже другий рік у гімназії працює Всеукраїнський науково-педагогічний проект «Інтелект України». Головним у стилі роботи гімназії є свобода та відкритість учнів і вчителів. Тут уміють цінувати кожну думку, цікаву ідею, креативний проект, тут цінують почуття незалежності, заохочуються індивідуальні інтереси, шануються допитливість та потяг до знань.

Педагогічний колектив прагне, аби гімназія стала тим острівцем радості і творчості, котрий спрямовуватиме кожного учня до нових навчальних і творчих звершень. У закладі працює 33 педагоги. Серед них Соросівський учитель, 6 мають звання «методист», 5 – «старший вчитель». Учителі закладу щороку стають учасниками та призерами різноманітних творчих і професійних конкурсів.
У закладі навчається 322 учні. Щороку визначаються переможці в номінаціях «Клас року», «Учень року», «Лідер року». У гімназії запроваджено ранню профілізацію, поглиблене вивчення української мови та літератури, математики. Функціонує наукове товариство гімназистів, членами якого є учні 8−11 класів. Щороку учні гімназії стають переможцями районних, обласних, всеукраїнських олімпіад і конкурсів. Три гімназисти – Ольга Савченко, Олена Безклуба та Дмитро Томіленко – були стипендіатами Президента України. У 2017 році 33 учні стали призерами районних предметних олімпіад, із них − 8 призерів обласного етапу. Учениця 11 класу Марія Дубина стала призером ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «Інформаційні технології».

Колектив гімназії співпрацює з Корпусом Миру, Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПНУ, Всеукраїнською асоціацією ВГУ, Всеукраїнською екологічною лігою, Всеукраїнською організацією молодіжного співробітництва, програмою «Повага дією», Черкаським ОІПОПП; Малою академією наук, вищими навчальними закладами міста Києва та Черкас, державними та громадськими структурами міста. На базі гімназії проходять конференції та семінари для педагогів району та України. 28 % учителів-предметників гімназії керують районними методичними структурами.
Для успішної реалізації різноманітних інноваційних проектів колектив потребує постійного оновлення матеріальної бази сучасними засобами навчання. І ця робота проводиться постійно. До 1 вересня 2017−2018 навчального року в гімназії було створено ще один сучасний кабінет. Для використання сучасних освітніх платформ був необхідний сучасний мультимедійний комплекс. За допомогою колектив закладу звернувся до свого народного депутата − Геннадія Борисовича Бобова з проханням придбати відповідне обладнання. У результаті ми отримали позитивну відповідь і в гімназії з’явилася така потрібна техніка.
Висловлюємо щиру подяку Геннадію Борисовичу Бобову за постійну підтримку обдарованої учнівської молоді, сприяння осучасненню матеріально-технічної бази кабінетів, можливості використовувати сучасні освітні ресурси. Запевняємо, що і в наступний період колектив закладу матиме високі результати. Мультимедійний комплекс, який придбано на прохання колективу й на радість дітям, буде встановлено в новому сучасному кабінеті мистецтва.

Інна Луц, директор гімназії

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x