На Черкащині викрили квартирну шахрайку

На Черкащині викрили квартирну шахрайку

Шахрайкою виявилась 29-річна жителька одного із сіл Звенигородського району. Жінка здавала в довгострокову оренду квартири, які попередньо винаймала на добу. Слідчими Черкаського відділу поліції відкрито ряд кримінальних проваджень та доведено 13 фактів її кримінальної діяльності на території Черкас, Умані та Києва. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

До Черкаського відділу поліції від громадян надійшла низка повідомлень про шахрайські дії. Потерпілі розповідали правоохоронцям, що за оголошенням в Інтернеті у Черкасах винаймали житло на декілька місяців. Зустрічалися з жінкою, укладали з нею угоду та сплачували їй кошти за прожиття наперед. Наступного дня потерпілі дізнавалися, що помешкання належить іншій особі, а їхня орендодавець сама нещодавно його винайняла на добу.

Працівники поліції, що провели ряд оперативно-пошукових заходів, встановили підозрювану особу. Нею виявилась 29–річна жителька одного із сіл Звенигородського району. Поліцейські встановили, що жінка за оголошенням винаймала квартири на добу. Потім здавала їх на два-три місяці, отримуючи кошти наперед. Її затримали, коли вона намагалася ошукати чергових квартировинаймачів. Слідчі встановили, що підозрювана причетна до 13 аналогічних злочинів на території Черкас, Умані та Києва.

За даним фактом Черкаський відділ поліції відкрив ряд кримінальних проваджень за частиною 2 статті 190 (Шахрайство), частинами 1 та 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо Ви піддалися під вплив шахрайських дій зловмисниці, просимо звертатися з повідомленнями до Черкаського відділу поліції за телефонами 39-36-01.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x