До Дня Конституції в Черкаській області погасили нову марку

До Дня Конституції в Черкаській області погасили нову марку

Кожна гривня наближає Перемогу. На Черкащині презентували новий  поштовий набір від Укрпошти «Податки. Армія. Перемога». Участь у її спецпогашенні взяла перша заступниця очільника ОВА Наталія Кравченко разом із в. о. начальника ГУ ДПС області Володимиром Жаврідом, повідомляють у пресслужбі Черкаської ОВА.

Як зауважував Президент України, зарплата одного військового – це податки 6−8 працюючих українців. Військові відстоюють Україну в боях, а ті, хто працюють та чесно сплачують податки, роблять свій внесок в обороноздатність країни та нашого війська.

– Наша армія боронить нас від жорстокого ворога, – зауважила Наталія Кравченко. – Від наповнення бюджетів, своєчасно сплачених податків залежить те, як наші оборонці забезпечені, як озброєні. Це – відповідальність кожного з нас, як платників податків, та нашої держави. Підтримуймо нашу армію, сплачуймо податки, наближаймо Перемогу!

Поштовий випуск «Податки. Армія. Перемога» є частиною всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!». Набір включає аркуш «Податки. Армія. Перемога», конверт «Перший день» і картку. На поштовому випуску зображено монету НБУ номіналом 1 гривня.

Придбати поштовий набір можна онлайн тут: bit.ly/taxesarmy.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x