160 тисяч на потреби 3 ОШБр зібрали під час благодійного заходу «Біжу за Міроша»

160 тисяч на потреби 3 ОШБр зібрали під час благодійного заходу «Біжу за Міроша»

У Черкасах відбувся благодійний забіг «Біжу за Міроша», на честь загиблого військового Костянтина Мірошниченка. Захід був проведений 30-го червня перед його днем народження. До забігу долучилось понад 250 черкащан, які пробігли від Долини троянд до Казбетського пляжу і назад.


Ініціаторка заходу, дружина Міроша, Олександра Костецька зазначила:

«Я хочу щоб Черкаси, громада, пам’ятали кожного захисника та кожну захисницю, які віддали своє життя за нашу незалежну Україну. Сьогодні з кожним нашим подихом, кожним нашим кроком, усе буде приурочено Костянтину, який віддав свій останній подих на захист України».

Участь у заході була з добровільним внеском, але черкащан заохочували донатити від 200 грн, аби мати можливість отримати подарунки-сертифікати на послуги від партнерів події.

3-го липня на день народження Мірошниченка, організатори ГайдаFest завершили збір та розіграли 33 подарунки серед донаторів.

У межах заходу коштів удалось зібрати 160 194 грн, які будуть передані офіційному осередку благодійного фонду «Підтримай Третю Штурмову».

Представник команди організаторів забігу ГайдаFest, друг Міроша, Денис Гайда розповів:

«8 років тому ми тут зробили перший ГайдаFest, ініціатором якого був саме Костя. Саме завдяки ньому тут збирались тисячі людей із усієї країни. Сьогодні ми зібрались уже без Кості, але з думкою про нього. Костя дуже любив Черкаси. Тому давайте продовжувати ті справи, які він тут починав».

Забіг планують зробити щорічним, аби перед днем народження нагадувати про загиблого військового та громадського діяча Костянтина Мірошниченка і збирати кошти на потреби Третьої окремої штурмової бригади, в якій він служив.

 

Фото – Світлана Корабльова

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x