Житель Маньківки зберігав удома набої та вибухівку

Житель Маньківки зберігав удома набої та вибухівку

58-річний житель Маньківки на території свого домоволодіння оперативники зберігав велику кількість набоїв, гранати та інші вибухонебезпечні предмети. Його дії слідчі кваліфікували за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Уманського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 58-річний житель смт. Маньківка зберігає в помешканні незареєстровану зброю та боєприпаси. Інформація підтвердилася: під час санкціонованого обшуку його помешкання поліцейські виявили та вилучили три гранати РГД-5, дві гранати Ф-1 та п’ять запалів до них, постріл до підствольного гранатомета, 11 трубок артилерійського пороху, 135 набоїв калібру 7,62 мм, 110 набоїв калібру 5,45 мм, два снаряди, три крупнокаліберні патрони, димову шашку та сигнальну ракетницю.

Поліцейським чоловік розповів, що виявлений арсенал він привіз із зони проведення АТО, коли їздив туди волонтером. Виявлену зброю вилучено та направлено на приведення експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x