Житель Корсунщини обікрав товариша по чарці

Житель Корсунщини обікрав товариша по чарці

Чоловік після спільного застілля з товаришем вирішив його обікрасти. Здобиччю зловмисника стали 650 гривень та велосипед. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини із заявою про крадіжку звернувся 60-річний мешканець Корсунь-Шевченківського району. Заявник розповів, що з його будинку зникли гроші та велосипед.

Прибувши на місце виклику та поспілкувавшись із заявником, поліцейські з’ясували, що напередодні у чоловіка гостював його товариш, на якого і впала підозра. Ним виявився 38-річний односельчанин потерпілого.

У скоєному чоловік зізнався. Він розповів, що крадіжку не планував. Коли побачив, що потерпілий задрімав, знайшов в будинку гроші, які викрав та взяв велосипед господаря, на якому поїхав геть. Гроші того ж дня частково витратив у місцевому магазині, а велосипед залишив собі.

Наразі слідчими Корсунь-Шевченківського відділення поліції речові докази вилучені. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x