Департамент освіти Черкас практикує благодійність з примусу?

Департамент освіти Черкас практикує благодійність з примусу?

До редакції «Нової Доби» надійшло звернення від громадянина Черкас Олександра Панасенка (аналогічне звернення він розмістив на сторінці Офіційна група міста Черкаси у ФБ).

Пан Панасенко обурений тим, що у департаменті й досі працюють за добровільно-примусовим принципом, поширеним ще за радянської доби.

«Цікава у нас ситуація — ніби маємо жити по новим правилам, але нову голову на старі плечі не пришиєш. Ось отримав з декількох джерел наступну інформацію. В примусово-добровільному порядку просять перерахувати кошти на закупівлю то бронежилетів, то на МТЗ армії України працівників дитячих садочків. Припиніть цю ганьбу! На і так невеликі зарплати працівників садочків вирішили вислужитися, на мою думку, в.о. мера Білоусов В.Ф та Бакланова М.Л. Прислали цидлики з номерами розрахунків для надання благодійної допомоги. Це неподобство прийшло з департаменту освіти та гуманітарної політики МВК Черкас. В іншому випадку профспілка наполегливо просить перерахувати одноденний заробіток.
Як на мене, це ганебні дії. Будь-яка допомога має бути добровільною. Ми не скоти і вимагали зміни влади, а не зміни портретів на стіні.
Може, варто звернутися до місцевих бізнесменів за допомогою, а не кошмарити незаможніх працівників освіти?
Прошу журналістів звернути свою увагу на це»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x