За «відкати» пропонували безперешкодне «захоронення» відходів: на Черкащині затримали керівника та працівника КП  

За «відкати» пропонували безперешкодне «захоронення» відходів: на Черкащині затримали керівника та працівника КП   

Слідчі повідомили фігурантам про підозру в одержанні службовою особою неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб – ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Задокументували корупційну діяльність правопорушників слідчі слідчого управління ГУНП в Черкаській області за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР Нацполіції та під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури.

За даними слідства, керівник комунального підприємства за неправомірну вигоду організував та забезпечив безперешкодне ввезення на територію сміттєзвалища будівельних та виробничих відходів. При цьому для незаконного «захоронення» відходів посадовець надавав відповідні вказівки підлеглому працівнику та використовував матеріально-технічні ресурси очолюваного ним підприємства. За пропуск завантажених транспортних засобів із виробничими відходами він отримував грошові кошти.

11 вересня посадовця та його посередника поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України під час отримання ними частини обумовленої суми. Фігурантам слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

 

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x