Загинув у 2022 році: у Черкасах попрощалися із старшим солдатом

Загинув у 2022 році: у Черкасах попрощалися із старшим солдатом

У Черкасах попрощалися із воїном, який загинув у 2022 році. В останню путь провели 30-річного старшого солдата Віктора Стіхальського. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Захисник народився у селі Кримки Шполянського району Черкаської області.

Початкову школу закінчив у Кримківській середній школі, потім навчався у Шполянській школі №2. Здобув спеціальність «Промисловий дизайн» у Черкаському державному технологічному університеті.

Пізніше добровільно доєднався до лав Збройних Сил України, службу проходив у Військовому інституті танкових військ імені Верховної Ради України НТУ «ХПІ». Під час служби отримав нагрудний знак «Відмінник Збройних Сил України».

Після служби в армії проживав у Черкасах, працював дизайнером на приватному підприємстві Article Republic.

Перед початком повномасштабного вторгнення вступив до ТрО м. Черкаси, проходив курси з тактичної медицини в медичному батальйоні «Госпітальєри». Отримав подяку від командувача ТрО Сухопутних військ ЗСУ. Військову службу проходив на посаді кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу.

Донедавна вважався зниклим безвісти за особливих обставин. Після встановлення обставин та за результатами ДНК з’ясувалося, що Віктор Олегович загинув у бою при захисті Батьківщини на Луганщині.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x