У Черкасах освітянам із нагоди професійного свята вручили відзнаки

У Черкасах освітянам із нагоди професійного свята вручили відзнаки

«Освітяни – супергерої сьогодення». Під такою назвою на площі Черкаської міської ради відбувся святковий захід із нагоди Дня працівників освіти. Подія стала не лише нагодою відзначити професійне свято освітян, але й можливістю висловити вдячність тим, хто сьогодні захищає мир і спокій у нашій країні – нашим незламним воїнам.

Міський голова Анатолій Бондаренко вручив нагороди найкращим працівникам галузі. За сумлінну працю та високий професіоналізм вони отримали відзнаки «За звитяги в ім’я Черкас. Остафій Дашкович», грамоти виконавчого комітету та подяки міського голови. Також освітяни отримали обласні, державні та профспілкові нагороди.

У цей день слова подяки лунали не лише на честь освітян, а й на честь захисників. Уже другий рік поспіль у школах та дитсадочках міста проводяться благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ. Під час заходу передали дрони, придбані на зібрані на ярмарках кошти, військовослужбовцям Нацгвардії, 118-ї окремої бригади ТрО, 3-ї штурмової бригади, 198 батальйону, 110-ї бригади та інженерних військ.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x