Зарплатну заборгованість Смілянської МСЧ планують погасити за рахунок держсубвенції

Зарплатну заборгованість Смілянської МСЧ планують погасити за рахунок держсубвенції

В області комісійно з’ясують точний розмір заборгованості з виплати заробітної плати робітникам Смілянської медико-санітарної частини №14. Борг гаситимуть завдяки спеціально розподіленій медичній субвенції на Черкаську область. На цьому наголосив заступник очільника області Ярослав Березань під час наради. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Загалом на область із держбюджету виділили понад 33 млн грн нерозподіленої медичної субвенції. Перерозподіл нерозподіленої медичної субвенції затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 823.
– Ці кошти спрямують на лікування хворих на хронічну ниркову недостатність методом гемодіалізу та на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, – пояснив посадовець. – Частину субвенції нашій області спеціально передбачили для погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам Смілянської МСЧ № 14. Визначати точний розмір заборгованої працівникам зарплатні встановлюватимемо комісійно разом з представниками медсанчастини, аби не допустити маніпуляцій. Проведення цієї роботи насамперед в інтересах самого медзакладу. Водночас, завдяки розподіленій субвенції, встановлюватимемо розмір видатків на функціонування закладу до кінця року. Цю роботу треба провести оперативно. Тож засідання комісії відбудеться уже найближчими днями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x