На Звенигородщині підлітки обікрали два магазини

На Звенигородщині підлітки обікрали два магазини

У Звенигородському районі двоє неповнолітніх за одну ніч обікрали два магазини. З приміщень хлопці викрали музичну колонку та дві мікрохвильові печі. Правоохоронці відшукали крадіїв та вилучили в одного із них викрадені речі. За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції звернулись двоє осіб, які повідомили про крадіжку з їх магазинів у місті Ватутіне. Перший заявник розповів, що невідомі проникли до його магазину, звідки викрали музикальну колонку, а інший заявник розповів, що до його торгового павільйону залізли через вікно крадії та викрали дві мікрохвильові печі.

Правоохоронці розпочали перевірку вказаних фактів. З’ясувалося, що до правопорушень причетні двоє неповнолітніх хлопців віком 16 та 17 років. За місцем проживання одного із них поліцейські вилучили викрадені речі, які повернули власникам.

За фактами крадіжки Звенигородським відділом поліції відкрито два кримінальних провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення такого кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x