Юні танцівники з Черкас підкорили сцену Івано-Франківська

Юні танцівники з Черкас підкорили сцену Івано-Франківська

Нещодавно Зразковий шоу-гурт «Анфас» повернувся з Івано-Франківська, де проходив ІI Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального та хореографічного мистецтва «ФРАНКІВСЬКА ДЗИҐА». Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Вже в перший день наші вихованці познайомилися з архітектурою та історією цього чарівного міста, витворами ковальського мистецтва, прогулялися вулиціями Івано-Франківська. Інша частина екскурсії пройшла в Яремчі – там мандрівники насолоджувались чудовими краєвидами під час подорожі стежкою Довбуша, відвідали зоопарк та унікальний парк-музей «Карпати в мініатюрі».

У конкурсний день прибули учасники з різних міст та областей нашої країни. Організаторам та ведучим вдалося створити особливу творчу атмосферу, залучити глядачів до активної підтримки танцівників. Дівчата Зразкового шоу-гурту «Анфас» представили цілу палітру танцювальних стилів – хіп-хоп, стилізований народний танець, естрадно-спортивний танець, сучасна хореографія; і всі танцювальні конкурсні композиції нашого колективу посіли призові місця:

Композиція \”JUMP NON STOP\” – І премія
Композиція \”Чарівна лампа Аладдіна\” – І премія
Композиція \”ЮНІ ТА ЗУХВАЛІ\” – І премія
Композиція \”Привиди старого замку\” – І премія
Композиція \”HELLO, HARLEY!\” – ІІ премія
Композиція \”МЕХАНІЧНА СЮЇТА\” – ІІ премія
Композиція \”Real team\” – ІІ премія

А запальне виконання та оригінальність танцювального номеру «Привиди старого замку» не залишило жодного з глядачів та членів журі байдужими – і композицію відзначили спеціальним дипломом «Найкраща хореографічна постановка». Натхненна, драйвова імпровізація дівчат в танцювальному фіналі-батлі, що проводився після основного конкурсу, забезпечила їм безперечну перемогу та нагороду – сертифікат на 500 євро для участі в Міжнародному фестивалі-конкурсі «Art Batumi» (Грузія).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x