На Уманщині затримано машину з 20 000 літрів спирту

На Уманщині затримано машину з 20 000 літрів спирту

Працівниками взводу ДПС ДАІ міста Умань, 26 березня, о 9 годині ранку, капітаном міліції Сліпенко Василем Івановичем та його колегами – старшим лейтенантом Швецом Анатолієм Васильовичем і молодшим лейтенантом міліції Ковалем Сергієм Олексійовичем, на 210 км автодороги Київ-Одеса був затриманий автомобіль «RENAULT» під керуванням 44-річного жителя Волинської області. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДАІ.

Під час несення служби на посту ДАІ інспектори помітили, як по дорозі державного значення рухається вантажний автомобіль з бортовим тентовим напівпричепом, а з нього витікає якась речовина. Зупинивши автомобіль, інспектор підійшов до водія відрекомендувався, назвав причину зупинки та попросив документи на машину і вантаж.
Правоохоронці були дуже здивовані, коли водій сам розповів, що перевозить у машині цілих 20 тис літрів спирту, та ще й без відповідних документів. Після такого зізнання на пост ДАІ «Умань» була викликана слідчо-оперативна група Уманського райвідділу міліції. Автомобіль та вантаж було доставлено на майданчик тимчасового утримання. Зазначену подію внесено до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ст.204ч.1 КК України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x