Астрологічний прогноз на лютий 2018

Астрологічний прогноз на лютий 2018

Овен
(20 березня – 19 квітня)

Маєте набратися терпіння на весь місяць, а ще запастися хоробрістю, аби не боятися проявляти свої вміння й таланти задля досягнення своєї мети. Підкорити вершини кар’єри чи завоювати серце коханої людини – ви будете знатні на все. Тому варто чітко визначити пріоритети й скласти список бажань, щоб поступово крокувати до омріяного. Фінанси варто заощадити, адже післясвяткова ейфорія минула, і настав час економії. Варто також подбати про своє здоров’я, запланувавши оздоровчі процедури для тіла й душі. Відчуйте себе володарем ситуації, лише так перетворите недоліки характеру та помилки минулого на переваги.
Сприятливі дні гороскопу: 7, 10, 12, 17, 18, 26 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 8, 9, 14, 15, 22, 23 лютого.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Вам варто переглянути свої принципові позиції щодо робочих питань, а також змінити ставлення до партнерів. Не потрібно довіряти комусь більше, ніж собі. До всього в лютому вам доведеться скрутно у фінансовому плані, проте це тимчасово, оскільки зорі цього місяця приготували вам безліч можливостей щодо кар’єрного зростання та отримання додаткових грошових бонусів. Лише потрібно бути уважними, зібраними й готовими до відряджень. Нові перспективи можуть змістити вектор уваги зі стосунків із своєю половинкою, тому краще визначити чіткі межі між роботою та особистим життям, дотримуючись логіки й балансу.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 4, 10, 13, 17, 19, 24 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 7, 11, 15, 18, 20, 21 лютого.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

У лютому всім Близнюкам неймовірно щаститиме. До всього, на вас чекають різноманітні цікаві заходи, потрібні вам же зустрічі й надходження корисної інформації. Від вас потрібно лише бути в гарному настрої, активно налаштованими та готовими до пригод. Також випаде чудова нагода закріпити й зробити стабільними свої додаткові заробітки. Потрібно лише визначитися, для чого вам потрібні кошти й скільки ви готові працювати задля результату. Не забувайте також і про здоров’я – цього місяця на вас чатуватиме застуда, тому варто вжити заходів для підтримки імунітету.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 7, 13, 20, 21, 27 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 10, 11, 14, 18, 23, 24 лютого.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Щоб уникнути багатьох проблем на роботі – відмовтеся від ниття й покладайтеся лише на себе. Зорі зауважують, що романтичним пригодам буде місце лише тоді, коли ви його для них звільните. Тому нарікати на відсутність кохання у житті не слід. Утриматися потрібно й від незапланованих покупок – гроші вам знадобляться для пригодницької поїздки, перспективи на яку вам невдовзі постукають у двері. Будьте уважними зі знайомствами – не всі нові друзі стануть вам у нагоді чи перетворяться на партнерів у бізнесі. Уникайте також конфліктів – вони можуть критично вплинути на стан вашого здоров’я.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 10, 13, 16, 19, 22 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 7, 11, 15, 18, 21 лютого.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

На вас чекає багацько роботи й нових проектів. Поставтеся до них відповідально й з усією притаманною вам прискіпливістю. Від вас залежатиме колективний настрій та розподіл обов’язків, тому не тікайте від виконання своїх. До всього, зорі віщують вам багато вигідних контрактів, тому варто вже зараз проводити ділові перемовини й налагоджувати корисні зв’язки. Щодо грошей – їх не бракуватиме, проте вийти на вищий рівень заробітків удасться лише згодом. Родинні взаємовідносини поставте на паузу, інакше конфлікти заважатимуть вашій налаштованості на творчий лад. Подбайте про хороший відпочинок – він вам знадобиться у лютому.
Сприятливі дні гороскопу: 8, 13, 16, 20, 22, 26 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 7, 11, 18, 21, 25 лютого.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Домашня метушня й сімейні клопоти можуть вас накрити з головою, тому зорі радять розділити всі турботи на тематичні блоки й вирішувати їх поступово. Сваритися із ріднею зорі вам не радять, проте відстоювати свої погляди, особливо перед старшим поколінням, таки варто. Гострою проблемою перед вами постане фінансове забезпечення. Доведеться затягнути паски й обмежити себе у покупках, проте дозволяйте собі хоч невеличкі радощі. Бережіть нерви й балансуйте між спокоєм та внутрішньою гармонією, щоб уникнути зривів та їхніх наслідків. Усе налагодиться тоді, коли ви навчитеся «розподіляти й володарювати». Для цього вам і дають випробування.
Сприятливі дні гороскопу: 5, 6, 10, 11, 20, 21, 24, 25 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 1, 2, 8, 9, 16, 22, 23 лютого.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Зберіть до купи свої думки щодо можливих змін у житті. Складіть список бажань, але зважайте на реальність їхнього втілення, і дійте відповідно до обставин. Вони складатимуться так, що все залежатиме від ваших рішень, тому припиніть боятися їхнього ухвалення. Що довше тягнете, то довше залишатиметесь у стані невідомого. Робота у лютому постане наріжним каменем між вами й родиною, тож будьте уважні й обережні зі своїм часом, розподіляйте його розумно. Вашої уваги зажадає і організм – бережіть його, адже за «поломки» можете втратити багато часу, який би можна було б використати з більшою користю для розвитку життя.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 9, 13, 14, 16, 22, 26 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 12, 15, 18, 20, 21, 24 лютого.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Будьте стриманими у всьому: вислови, бажання, розтрати чи навіть спілкуванні. Лютий вам потрібен для того, аби повністю переосмислити свої вчинки та їхні наслідки. Більше часу приділіть самоаналізу та втіленню тих проектів, на які раніше вам не вистачало сміливості. На фінансовій ниві вас чекає стабільність та порядок, якщо, звісно, ви не піддаватиметесь спонтанному настрою й не витрачатимете все на даремні покупки. Займіться ретельним дослідженням власного здоров’я, інакше раптових хвороб не уникнути. У коханні краще поступіться позицією лідера, нехай воно вас здивує.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 4, 10, 12, 18, 22, 26 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 7, 11, 14, 17, 21, 24, 27 лютого.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

Вам у лютому буде непросто втриматися від нових починань. Проте потрібно, адже вам ще необхідно засвоїти кілька важливих уроків перед тим, як змінювати напрям своєї діяльності. Наразі маєте набиратися сил, натхнення, придумувати нові шляхи досягнення бажаного й креативні ідеї для розвитку власної справи. Скористайтеся своїм унікальним умінням завойовувати довіру, аби схилити на свій бік майбутніх партнерів. У питаннях особистого довіряйте серцю, а не розуму. Будьте розважливі й послідовними у користуванні грошима. І варто відвідати лікаря – самостійно ви не впораєтеся із наявними проблемами.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 10, 12, 16, 18, 25 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 7, 14, 20, 26, 27 лютого.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

Приготуйтеся приймати сюрпризи долі. Вони не завжди будуть приємними, але слід пам’ятати – все завжди робиться на краще. Тому просто отримуйте задоволення від того, що ви робите – це дозволить піти вгору кар’єрними сходами й отримати чималу надбавку до наявних доходів. Однак будьте уважними з висловлюваннями щодо своїх бажань – вас можуть почути, але зрозуміти неправильно. Усі свої прагнення закумулюйте в одну конкретну мету – й рушайте на її досягнення. Перегляньте свій щоденний раціон харчування й спілкування. Можливо, вам необхідне очищення на всіх фронтах буденності. Більше посміхайтеся, так отримаєте нові враження.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 11, 13, 17, 25, 26 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 8, 15, 21, 24, 27, 28 лютого.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Цього місяця вам потрібно продумувати все наперед, оскільки недоброзичливі люди у вашому житті робитимуть усе, щоб збити вас із пантелику. Зважайте також на особливості власного характеру – менше говоріть й утримуйтеся від грубих висловлювань. Лютий буде багатим на події та враження, тож лише встигайте насолоджуватися ними як годиться. Здоров’я тішитиме наповненістю та бадьорістю, тому сміливо можна зайнятися активним відпочинком, тим паче цьому сприятиме погода й настрій. Заощадливіше поставтеся до грошей – вони вам знадобляться у кінці місяця для втілення приємного сюрпризу для другої половинки.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 9, 11, 16, 18, 22, 24 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 6, 14, 17, 20, 23, 26 лютого.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Буде багато новин – і приємних, і не дуже. Проте вам слід набратися сил, витримки й терпіння, щоб гідно впоратися із усіма подіями, які для вас приготував лютий. Водночас, у вас з’явиться можливість втілити низку проектів, про які ви давно мріяли. Маєте все продумати й визначити почерговість власних дій, а також стежити за офіційною реакцією керівництва. Будьте обережними з колегами – заздрість може змінити їхнє ставлення до вас та ваших успіхів. Дійте тихо й обережно у пошуках власних шляхів додаткового заробітку, щоб не злякати потенційних клієнтів своїми пропозиціями.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 9, 14, 16, 20, 22, 26 лютого.
Дні, в які слід бути обережними: 8, 12, 15, 18, 21, 24, 28 лютого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x