У Тальному провели круглий стіл на інвестиційну тему

У Тальному провели круглий стіл на інвестиційну тему

26 лютого в залі засідань Тальнівської районної ради відбувся круглий стіл на тему: «Можливості залучення фінансування в агропромисловий комплекс Тальнівського району». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Тальнівської районної ради.

У засіданні взяли участь: голова районної ради Любомська Валентина Олександрівна, голова райдержадміністрації Клименко Василь Петрович, депутат районної ради Ковальов Анатолій Костянтинович, сільські голови, представники управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації, керівники сільськогосподарських підприємств району та територіальної громади.

Перед початком заходу Валентина Олександрівна привітала всіх присутніх учасників круглого столу та зауважила, що питання залучення інвестицій в розвиток економіки Тальнівського району наразі актуальне та є одним із пріоритетних напрямів роботи.

Волкотруб Олександр Олександрович, генеральний директор «Empyrialarchitects», представник в Україні інвестиційних компаній Польщі, Франції, Італії, Китаю та Казахстану розповів присутнім про стратегію інвестування в Тальнівському районі та інструменти пошуку міжнародних партнерів.

За результатами обговорення Олександр Волкотруб порадив розпочати створення інвестиційного каталогу для Тальнівського району, бізнес-проектів та надавати пропозиції для їх подальшого опрацювання з інвесторами задля практичної реалізації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x