Писанка ЧДТУ здобула гран-прі у конкурсі арт-об’єктів

Писанка ЧДТУ здобула гран-прі у конкурсі арт-об’єктів

9 квітня представники Черкаського державного технологічного університету взяли участь у «Черкаському Великодньому фестивалі», який традиційно проходив у середмісті Черкас, а саме на Соборній площі та у сквері «Юність». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Музичні вітання, дитячі конкурси, майстер-класи просто неба, ярмарок народних майстрів та спільний «кривий танок» – таким атмосферним був один із днів «Черкаського Великоднього фестивалю».

У межах фестивалю відзначили й учасників конкурсу арт-об’єктів «Черкаська писанка – 2018». Цього дня переможців творчого змагання в різних номінаціях нагородив заступник мера Черкас Ігор Волошин.

Писанка Черкаського державного технологічного університету «Погляд у майбутнє», над створенням якої чаклували талановиті майстри кафедри дизайну ЧДТУ: Олена Галицька, Іван Суржиков, Ірина Саєнко та Вікторія Зайцева-Дячок, отримала гран-прі в номінації «унікальність».

– Від імені міського голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу щиро вітаю всіх присутніх із Воскресінням Господнім. Усім черкащанам, українцям, з нагоди світлого свята хочу побажати надії, віри та добра. Нехай у ваших домівках завжди живуть затишок і щастя, – наголосив Ігор Володимирович та відзначив високий рівень кожної з представлених на площі робіт. – Кожна писанка – унікальна й неповторна, у кожній із них – закладений глибинний зміст. Тож тих, хто програв, тут немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x