У Золотоноші відбувся фінал місцевої Ліги Сміху

У Золотоноші відбувся фінал  місцевої Ліги Сміху

18 травня в міському Будинку культури завершився третій сезон золотоніської Ліги Сміху. Благодійний гумористичний проект зібрав на сцені чотири команди-фіналісти: «Все красиво», «Зважені та щасливі», «Без назви» та «Кавомани».

Команди демонстрували свою майстерність, у двох етапах. У першому вони виконували «домашнє завдання» і виступали з номера на тему «Європейські канікули». Другим етапом був музичний конкурс на довільну тематику. Першими виступали члени команди «Все красиво» – збірна депутатів та працівників промислових підприємств міста. Вони проілюстрували те як би виглядала Золотоноша коли б стала найгарнішим туристичним містом Європи. Команда «Зважені та щасливі» – збірна депутатів міста виступила з номером у якому місцевий колгосп вирушив на канікули до європейських столиць. Наступною була команда «Без назви» – працівники культури, їх виступ показував те як би сільська родина прийняла гостя з Німеччини. Останньою виступила збірна колективу «ФЕС УКР» – «Кавомани». Їхній виступ був проте як в майбутньому завдяки золотоніському аерпорту місцеві жителі та закордонні туристи подорожували по безвізу. У другому етапі конкурсанти виступили з музичними номерами на різну тематику.

Щодо результатів то перемогу заслужено здобула команда «Зважені та Щасливі». Друге місце посіла команда «Кавомани». Третьою стала команда «Без назви», а почесне четверте місце дісталось команді «Все Красиво». Також порадував місцеву публіку своїм коротким виступом лідер професійної команди Ліги Сміху «Замок Любарта» Михайло Денисов. Він також виконував обов’язки запрошеного судді.

Наприкінці всього дійства головний організатор та основоположник золотоніської Ліги Віталій Войцехівський нагадав що це фінал третього сезону Ліги Сміху в Золотоноші, а тому зробив короткий анонс того, що суперфінал відбудеться цього року в кінці червня на березі Чорного моря.

Віталій Яремчук

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x