У Черкасах проводять капітальний ремонт Надпільної (ФОТО)

У Черкасах проводять капітальний ремонт Надпільної (ФОТО)

На вулиці Надпільній на відрізку від вул. Можайського до вул. Грушевського кипить робота. Тут працівники ПП «Дорстрой» роблять капітальний ремонт асфальтного покриття. Усього буде відремонтовано 20702 м2 дороги протяжністю 1818 метрів. Інформують в прес-службі Черкаської міської ради.

Підрядник вже замінив бортовий камінь на всій ділянці та відфрезерував дорожнє покриття. Нині робітники почали укладати нижній шар асфальту. Після цього укладатимуть вирівнювальний шар, а потім – щебенево-мастичний асфальтобетон. Така дорога повинна добре експлуатуватися, адже властивості такого покриття, як ЩМА, в рази кращі у порівнянні з іншими сумішами.
У Черкасах проводять капітальний ремонт Надпільної (ФОТО)
– Загальна вартість будівельних робіт – близько 28 млн. грн. На цей рік фінансування передбачено не в повному обсязі – виділено 21,5 млн.грн. Якщо буде оперативно дофінансовано в цьому році решту необхідної суми, підрядник обіцяє завершити усі роботи до кінця літа, – говорить заступник директора департаменту архітектури та містобудування ЧМР Лариса Слесаренко.

Окрім ремонту дорожнього покриття, проект капремонту вул. Надпільної передбачає також встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки.

– Ремонт доріг є пріоритетним напрямком роботи для міської влади. Найближчим часом плануємо відремонтувати якомога більше черкаських автошляхів для комфорту наших жителів та гостей міста, – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x