У ЧНУ відкрили фотогалерею Івана Герасименка

У ЧНУ відкрили фотогалерею Івана Герасименка

На кафедрі фізики навчально-наукового інституту інформаційних та освітніх технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відкрилася фотогалерея старшого лаборанта Івана Герасименка. Про це «Нова Доба»
дізналася із прес-служби навчального закладу.

Іван Дмитрович народився 11 лютого 1938 року в селі Гельмязові Гельмязівського району Черкаської області. Після закінчення навчання у школі поступив у Черкаський технікум механізації і електрифікації сільського господарства, потім вступив в Черкаський державний педагогічний інститут на фізико-математичний факультет, де одержав кваліфікацію учителя фізики і технічної механіки.

Після закінчення навчання працював на посаді старшого лаборанта кафедри фізики університету понад 50 років. Займався лабораторіями механіки, молекулярної фізики та наукової фотографії.

Був фотоаматором, членом фотоклубу «Славутич». Весь час займався фотографією, був учасником обласних, республіканських та міжнародних фотоконкурсів, мав почесні грамоти та дипломи за активну участь в конкурсах любительських кінофільмів та фотовиставок. Його світлини друкувалися в газеті «Черкаський край».

Захоплення художньою і документальною фотографією розширяло його погляд на навколишню дію. Щоб фотографія була глибокого мислення, Іван Дмитрович вмів побачити головну подію того, що відбувалося.

Із життя Іван Дмитрович пішов 24 січня 2018 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x