Перший міжнародний форум відбувається у Каневі

Перший міжнародний форум відбувається у Каневі

Інвестиції, культурна спадщина та цивілізований лобізм – паралельна програма форуму Ukrainian ID у Каневі.
Перший міжнародний форум відбувається у Каневі
Перший міжнародний форум відбувається у Каневі

Сьогодні, 7 липня лідери думок генеруватимуть рішення щодо захисту культурної спадщини, залучення іноземних інвестицій та організації цивілізованого лобізму. Тематичні заходи у форматі круглих столів та дискусій відбудуться в рамках першого міжнародного економічно-гуманітарного форуму Ukrainian ID.

Перший міжнародний форум відбувається у Каневі

«Окрім п’яти діалогових панелей основної програми відбудеться додатковий брейн-штормінг, щоб виробити рекомендації для регіонів щодо залучення інвестицій, або, наприклад, запропонувати рішення із підвищення туристичної привабливості об’єктів національної культурної спадщини. Оскільки Форум Ukrainian ID безпрецедентний у Східній Європі в плані поєднання економіки та гуманітарної проблематики, а також у ньому візьме участь багато іноземних фахівців, паралельно програма буде насиченою та продуктивною», – заявила Наталія Заболотна Президент Форуму Ukrainian ID.
Вона також зазначила, що Канів для проведення літнього форуму вибрали не випадково, тому що це місце сили. Додамо, що зимовий форум відбувається у Давосі.
Перший міжнародний форум відбувається у Каневі

Розклад паралельної програми:

Круглий стіл на тему: «Культурна спадщина як фактор національної ідентичності та економічного розвитку»
Організатори: Оргкомітет Форуму Ukrainian ID
Локація: арт-простір ЧервонеЧорне (готель Княжа Гора).
Час: 13:00 – 14:45
Модератор: Олена Рофе-Бекетова
Учасники: Володимир Мещеряков, Олена Терешенко, Наталія Мотирьова, Анатоль Ізотов, Олена Жукова, Томас Бруннер, Олена Салата.
Круглий стіл на тему: «Інвестиційна привабливість міст: інструкція з використання»
Локація: конференц-зала ІІ-го поверху (Музей Тараса Шевченка)
Час: 14:00 – 16:00
Модератор: Катерина Глазкова (виконавчий директор СУП)
Учасники: Олена Шуляк (віце-президент СУП, співвласниця Midland Development Ukraine), Юлія Алєксєєва (член ради директорів СУП, співзасновниця компанії ZABUGOR.COM), Роман Ващук (Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні), Костянтин Магалецький (член ради директорів СУП, партнер Horizon Capital), Ігор Ренькас (Канівський міський голова), Юлія Ковалів (Голова Офісу Національної інвестиційної ради при Президентові України), Ігор Гуменний (засновник, власник і президент компанії UBC Group), Юрій Ткаченко (голова Черкаської ОДА)
Дискусія «Діалог бізнесу, влади та суспільства – гра з трьома переможцями»
Організатор: Sic Group Ukraine
Локація: конференц-зала ІІ-го поверху (Музей Тараса Шевченка)
Час: 16:00-18:00
Спікери: Катерина Одарченко (керуючий партнер SIC Group, голова Української асоціації професіоналів GR та лобістів), Яніна Волосна (юридичний консультант, ТОВ «ХОРОС», член Української асоціації професіоналів GR та лобістів), Денис Гурак (senior Fellow, Potomac Foundation), Валерій Карпунцов (народний депутат України, Член Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності), Альона Шкрум – народний депутат України, Голова підкомітету з питань державної служби та служби в органах місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування)
Міжнародний економічно-гуманітарний форум Ukrainian ID – діалогова платформа, створена Фондом гуманітарного розвитку України у 2018 році. Форум вперше пройде 7 липня в Каневі, де надалі проходитиме щорічно. Тема Форуму: «План на завтра» – створення дорожньої карти дій для України та світу в умовах новітньої економіки та на фундаменті принципів гуманітарної безпеки.
Перший міжнародний форум відбувається у Каневі

Ukrainian ID Awards – щорічна премія, яка присуджуватиметься за видатні досягнення і ефективні практики в ім’я процвітання та гуманізації людства. Лауреатами премії можуть стати громадяни будь-якої країни та професійної сфери, а також організації (крім політичних), що своєю діяльністю зробили значний внесок у відповідальний розвиток світу.
Автор статуетки нагороди Ukrainian ID Awards молодий харківський скульптор Сергій Шауліс.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x