Молодий черкащанин зберігав набої різного калібру

Молодий черкащанин зберігав набої різного калібру

Ним виявився раніше судимий 24-річний житель одного із сіл Черкаського району. Під час санкціонованого обшуку його домоволодіння поліцейські виявили та вилучили 23 набої різного калібру. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці Черкаського відділу поліції провели санкціонований обшук у 24-річного жителя одного із сіл Черкаського району. В результаті в одній із кімнат житлового будинку були виявлені набої калібру 5,45 мм в кількості 14 штук, калібру 7,62 мм 8 штук та патрон калібру 9 мм. За його словами стало відомо, що все це він знайшов, але для чого зберігав не пояснив.

Речові докази вилучено і направлено на дослідження. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x