Терцентр на Черкащині підробляв документи дороговартісних автівок

Терцентр на Черкащині підробляв документи дороговартісних автівок

Під час розслідування прокуратурою кримінального провадження встановлено місцезнаходження 2 автомобілів, що перебували в розшуку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Прокуратурою Черкаської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом законності проведення реєстрації автомобілів працівниками Територіального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ, за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

За результатами проведення слідчих дій у вказаному кримінальному провадженні розшукано 2 елітні автомобілі «Toyota Land Cruiser Prado 150» та «Toyota Highlander» загальною вартістю понад 2 млн. грн, які викрадено у 2014 році в містах Києві та Одесі й перебували в розшуку.
Крім цього, ще 6 коштовних автомобілів марок «Toyota», «BMW» і «Hyundai» вилучено та арештовано, наразі триває робота по встановленню їх законних власників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x